Cserpes Túró Rudi

A Cserpes Túró Rudi megalkotói a gyerekkorunk ízét tették bele az étbevonóval ellátott friss túrós desszertbe. Nem véletlenül nagyon népszerű! A túró rudi vakteszteken is rendkívül jó eredményeket ér el, érdemes kipróbálni!

A Cserpes Túró Rudi története

A Cserpes Trudi néven ismert túrós édesség már a több, mint 25 éves Cserpes Sajtműhelyben készül, melynek alapítója Cserpes István. A kezdetektől hosszú út vezetett az elismerések soráig, de azok nem várattak magukra: 2013-ban a Cserpes elnyerte a Magyar Brands elismerést és viselheti a Superbrands védjegyet. A termékeikben – mely széles palettán mozog a joghurttól a tejen át a kakaóig – pedig ez a minőség köszön vissza.

A Trudi összetevői

A Cserpes túró rudi nem tartalmaz adalékanyagokat, aromákat és tartósítószert sem. A gyerekkorunkban megismert túró rudi ízt próbálták új receptúra alapján megalkotni. Azt az ízélményt keresve tették bele a fő összetevőket: friss tehéntúrót, vajat, citromolajat, cukrot. A roppanós, kakós étbevonó massza is a korábbi túró rudi bevonatára hajaz, hiszen az is étcsokoládéval volt bevonva, melyet a Szerencsi Csokoládégyárban készítettek.

Laktózmentes verzióban még nem érhető el a termék.  

A glutén érzékenyek számára nem jó hír, de a Cserpes Trudiban a földimogyórón és dióféléken túl glutén is előfordulhat.

Energia tartalom Kcal/100g: 308

Hol kapható a Cserpes Túró Rudi?

A Cserpes Sajtműhely a budapesti piacokon túl Győrben rendelkezik saját üzlettel, de az ország szinte minden pontján elérhetőek a termékeik élelmiszerboltokban, pékségek polcain. Ezen kívül még mozgóárusítással is értékesítik rendkívül jó minőségű termékeiket Budapest és a megyeszékhelyek, városaok, falvak utcáin.

https://cserpessajtmuhely.hu/

Címlapkép: Cserpes Trudi (forrás: http://cserpestrudi.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom