Túró Rudi gyárlátogatás

A Túró Rudi gyárlátogatás sokak számára érdekes program lenne, hiszen sokan vagyunk kíváncsiak arra, hogyan készülnek hazánk népszerű túrós finomságai.

Túró Rudi gyár több helyszínen is található, hiszen a túrós finomságokat több gyárban különböző receptúrák alapján gyártják. Azonban mégis a legismertebb a Pöttyös mátészalkai gyára, mely a 70-es évektől gyártja a klasszikus túrós édességet. Hiszen a Túró Rudi története egészen az 50-es évekig nyúlik vissza. Azóta ismerjük és szeretjük a klasszikus túrós édességet, melynek gyártását is szívesen megnéznénk, hiszen sokunknak olyan, mint egy családtag, mindig velünk van.

Lehetséges-e valahol Túró Rudi gyárlátogatás?

Nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is érdekes lenne látni a folyamatot, ahogy a túróból édes desszert készül, majd csomagolva dobozokba kerül az ízletes Túró Rudi. Sajnos azonban sem magánszemélyként, sem csoportosan nincs lehetőség gyárak, üzemek látogatására. Ugyanis a tejipari vállalatok – melyekben a túró rudikat is készítik – üzemeiben igen szigorú uniós higiéniás és egyéb szabályozásoknak kell megfelelni, így ezek az előírások nem teszik lehetővé, hogy egyéni, vagy akár szervezett csoportok látogatását fogadják.

Így be kell érnünk azzal, hogy – ha valaki azon szerencsések közé tartozik, hogy bejut bármelyik üzembe, – az élménybeszámolóit hallgassuk, olvassuk, kövessük.

https://trademagazin.hu/hu/a-mateszalkai-turo-rudi-gyarban-jartunk/

De marad a remény: egyszer talán mi is…

Címlapkép: Túró Rudi gyár (forrás: http://www.borsonline.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom