Túró Rudi kalória

Mennyi a Túró Rudi kalória-, fehérje-, szénhidrát- és zsírtartalma? A Túró Rudi kalóriája függ a gyártótól, a mennyiségtől és a különböző ízesítésektől. Azonban általánosságban elmondható, hogy nem tartozik az alacsony kalória tartalmú ételek közé és a cukor tartalma is meglehetősen magas, annak ellenére, hogy a tejtermékek – főleg a tej, túró, kefir – alacsony kalória tartalommal rendelkeznek.

Az élelmiszerek tápanyag-, illetve kalória táblázata megmutatja az élelmiszerek kalória, fehérje, szénhidrát, zsír és rost tartalmát.
További információk erről:
https://www.fogyas.info/tapanyag-kaloria-energia-tablazat_kcal-kalkulator.php

Túró Rudi kalória tartalma: 364 kcal

Tudd meg a túró rudi kalória adatokat, hogy hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van benne, illetve a tápanyagok összetételét!

Az Óriás Pöttyös Túró Rudi kalóriaadatai itt találhatók:
https://mennyikaloria.hu/kaloria-adatbazis/etelek-italok/157_Poettyoes_Orias_Turo_Rudi_natur

Laktózmentes Túró Rudi kalóriaértékek ide kattintva

Ajánlott diéta és fogyás alatt túró rudit enni? Mennyi az ideális kalória bevitel?

Ha a fogyáshoz keresel alapanyagokat, akkor az ideális kalóriatartalom 100 kcal/100 g körül van. Tehát az ideális diétás étel vagy étkezés 100 grammjában 100 kcal legyen. Ez az irányadó.
Ideális esetben ne fogyassz túró rúdit, mert a kalóriatartalma és a cukor tartalma is meglehetősen magas. Az édességeket kerüld, ha fogyni szeretnél.

Azonban a túró fogyasztása a fogyókúrás étrendbe is könnyedén beilleszthető, hiszen a túró kalória tartalma és a glikémiás indexe is alacsony. A glikémiás index egy olyan 1 és 100 közötti érték, amely megmutatja, hogy egy adott élelmiszer milyen gyorsan és mennyire tartósan emeli meg a vércukorszintet. Az étkezés során bevitt szénhidrátokból lebontott glükóz vagy más néven vércukor az emberi szervezet legfontosabb energiaforrása, amely a vérben keringve jut el a test, különböző pontjain található sejtekbe.

Ezen kívül pedig nagyon egészséges és a szervezet számára rengeteg hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom