Új cukormentes Túró Rudi

Eddig, ha cukormentes túró rudi után kerestünk, akkor a boltok polcain csak csökkentett cukortartalmúval találkozhattunk. Ilyen a fitt termékcsalád, de egyéb diétás túró rudihoz csak akkor juthattunk, ha magunk készítettük az édességet. Cukormentes túró rudi is jellemzően házilag volt készíthető eddig! De most a Pöttyös termékcsalád előrukkolt új termékével a hozzáadott cukor nélküli változatban készített édességgel. Sokak örömére, hiszen szívesen fogyasztjuk ezt a már-már hungarikumként kedvelt nyalánkságot. Bár a különböző allergiák és ételintolerancia betegségek következtében sokan keresik a laktózmentes, és egyéb mentes termékeket is. A túró rudik kapcsán is igyekeznek a gyártók a különböző vásárlói szokásokat lekövetni, így rukkolnak ki újabb és újabb termékekkel.

Új cukormentes Túró Rudi

A legújabb cukormentes rudi 0% hozzáadott cukrot tartalmaz. Így abban az esetben, ha számolunk a bevitt cukor mennyiséggel, akkor jó alternatíva lehet ennek a fogyasztása és már nem otthon kell készítenünk. Többféle kiszerelésben – egyenként (35g) és ötös csomagolásban (5x35g) – is kapható.

Az új cukormentes Túró Rudi összetétele:

Összetevői között 50%-ban van túró, 34%-ban bevonómassza, és cukor helyett az alábbi édestőszerek találhatók meg benne: maltitok, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, eritrit, szteviol-glikozidok.

Energiatartalom 100 g termékben: 294 kcal, a 35 g termék esetében: 103 kcal

Melyből ez utóbbi esetében:

  • 6,8 g zsír
  • 5,8 g telített zsírsavak
  • 8,8 g szénhidrát (melyből 1,4 g cukor)
  • 1,4 g rost
  • 4,4 g fehérje

Allergének: nyomokban tartalmazhat földimogyorót, szójababot és dióféléket.

Tárolása 2-10 °C között a legoptimálisabb.

Hol kapható a hozzáadott cukor nélküli rudi?

Minden nagyobb bevásárlóközpontban, a különböző kisebb-nagyobb élelmiszerláncok üzleteiben személyesen vásárolva, vagy netes rendelésen keresztül is megvásárolható. Természetesen az összes többi korábban megjelent – nem limitált kiadású – termékkel egyetemben. Ha módunk van rá próbáljuk ki és hasonlítsuk össze az eredeti túró rudi ízével! Jó kóstolgatást!

https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%BAr%C3%B3_Rudi

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom