Új íz a Pöttyösnél: almás-pités

A túrós édességek napjainkra ellepték a boltok polcait, de a Pöttyös Túró Rudi igazi magyar különlegesség maradt és most a rajongók nagy örömére: új íz a Pöttyösnél (almás-pités)!  

Mert most a számtalan Túró Rudi fajták mellé, megjelent a limitált számú almás-pite ízesítésű Túró Rudi is! A rengeteg ízesítés mellett található néhány nagyon különleges, pl. a szatmári szilvalekváros, mogyorókrémes, diós-rumos, gesztenyés, meggyes-mákos, csak így a teljesség igénye nélkül.

Új íz a Pöttyösnél: almás-pités gluténmentesen

A Pöttyös is halad a korral és próbál mindenféle igényeket kielégíteni, ezt mutatja az is, hogy a laktóz érzékenyek számára a Pöttyös megjelent a laktózmentes rudival is. Valamint csökkentett cukortartalmú rudacskák is kaphatók (diétás Túró Rudi), illetve az új íz a Pöttyösnél gluténmentes, így az arra érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

Limitált, ünnepi kiadású termékek

Ünnepi alkalmakra évről-évre megjelenik a Pöttyös is különleges, limitált számú, akár kiegészítőkkel együtt kínált rudi variánsaival.

Túró Rudi pohár
Túró Rudi pohár

Több ízesítés is limitált kiadással indult, mely aztán a nagy népszerűségnek köszönhetően, azóta akár folyamatosan elérhető termék lett.

Meglátjuk a túró rudi rajongók mennyire fogják megszeretni az új ízt a Pöttyösnél és a limitált kiadáson felül is várható-e majd a továbbiakban termelés az almás-pite ízesítésűből.

Címlapkép: Almás-pités Túró Rudi (forrás: https://facebook.com)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom